Home / Klantenservice / Bezorgen

Bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen binnen Nederland:
Bij besteding vanaf €25,00 betaal je geen verzendkosten. Zodra je bestelling verzonden is, krijg je een Track&Trace code toegestuurd per e-mail. Wil je een bestelling plaatsen onder de €25,00? Dan kost het verzenden van dit brievenbuspakketje €3,95.

Bestellingen buiten Nederland:
De verzendkosten voor buiten Nederland verschillen per land. De kosten worden automatisch doorberekend wanneer je het winkelmandje gereed maakt voor bestelling.

Wanneer komt mijn bestelling?

Wij streven er naar om pakketjes zo snel mogelijk te versturen en ervoor te zorgen dat jij jouw sieraden zo snel mogelijk kunt dragen. Hiervoor geldt brievenbuspost die voor 16:00 worden besteld, worden de volgende dag nog verzonden. Let op: brievenbuspakketjes worden niet bezorgd op zondag en maandag.

Heb je een pakketje besteld? Dan ontvang je per e-mail een Track&Trace code van ons zodat jij jouw pakketje heel makkelijk kunt volgen! 

Via www.lilley-jewelry-nl.myparcel.me kun je je Track&Trace code invoeren.

Welke verzendopties zijn er?

Brievenbuspakket
Al onze pakketjes worden verstuurd met PostNL (MyParcel). De pakketjes worden verpakt als brievenbuspakket. Dit betekent dat jouw pakketje in de brievenbus afgeleverd wordt en dat je hiervan ook een Track&Trace code ontvangt van ons.

Kan ik mijn adres nog wijzigen na het plaatsen van een bestelling?

Dit is helaas niet mogelijk. Er kunnen geen wijzigingen meer plaats vinden als de bestelling al is geplaatst. Daarom is het zeer van belang om alle gegevens goed te controleren wanneer je jouw bestelling definitief plaatst.

Waar is mijn bestelling, kan ik hem volgen?

Jouw pakketje is te volgen met een Track&Trace code die toegestuurd wordt per e-mail zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst. 

Via www.lilley-jewelry-nl.myparcel.me kun je je Track&Trace code invoeren.

Mijn pakketje is er nog niet, wat moet ik nu doen?

Door drukte bij PostNL kan het zijn dat jouw pakketje enige vertraging oploopt. Het is zeer van belang om eerst jouw Track&Trace code goed te volgen. Mocht het pakketje niet binnenkomen, neem dan contact met ons op via klantenservice@lilley-jewelry.nl. Geef hierbij je ordernummer ook door.