Home / Klantenservice / Retourneren

Retourneren

Voorwaarden retourneren

– Retourneren kan binnen 14 dagen.
– Retourzendingen zijn voor eigen rekening.
– Risico van verzenden van een retournering zijn voor eigen rekening.
– Klopt je bestelling niet? Neem contact op met info@lilley-jewelry.nl
– Zonder Track&Trace code kunnen wij niks. Houd er dus rekening mee dat wanneer je iets terug stuurt, je dit doet met ons retoursysteem. Een bewijs van Track&Trace code is van belang voor het krijgen van een terugbetaling. Is deze niet aanwezig? Dan kunnen wij helaas niks voor je betekenen.

Wat is het retourtermijn?

Het is mogelijk om jouw bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na de verzenddatum. Hierbij is het van belang dat alle labels er nog aan zitten en mee terug gestuurd worden. Daarnaast moeten de sieraden ook ongedragen zijn. 

Hoe lang duurt het tot mijn retourzending is verwerkt?

De verwerking van een retourzending duurt na ontvangst maximaal 14 dagen. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer wij de retourzending volledig verwerkt hebben in ons systeem. 

Je krijgt je geld binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening.

Wat zijn de kosten van het opsturen van een retour?

Wil je jammer genoeg toch iets retourneren, dan zijn de kosten voor de koper. Hierbij is het voor ons belangrijk dat jij jouw pakketje opstuurt via ons retoursysteem van MyParcel. De kosten voor dit pakketje bedragen €5,00.

Is het mogelijk om mijn sieraad te ruilen?

Het is helaas niet mogelijk om sieraden om te ruilen. Hiervoor zal je eerst jouw bestelling moeten terugsturen en vervolgens een nieuwe bestelling moeten plaatsen met wel het juiste item.

Waar vind ik het retoursysteem?

Wil je iets retourneren? Laat ons dit dan weten via orders@lilley-jewelry.nl inclusief jouw ordernummer. Wij sturen jouw een mail met de retourinstructies. Door op de link te klikken kun jij jouw retourlabels ontvangen en deze vervolgens uitgeprint op jouw retourpakketje plakken. Ook vind je hier de betaling voor het retourneren van jouw pakketje.

Kunnen sale artikelen geretourneerd worden?

Sale artikelen kunnen helaas niet meer geretourneerd worden.

Hoe kan ik mijn sieraden retourneren met MyParcel?

Het is belangrijk om de volgende stappen te volgen voor het retourneren van een pakketje:

Stap 1: Doe de artikelen die geretourneerd moeten worden in de originele verpakking en meld via orders@lilley-jewelry dat jij het pakketje wilt retourneren. Let op! Een artikel mag niet retour wanneer het gedragen is of wanneer de originele labels er niet meer aan zitten. 
Stap 2: Klik op de link in de ontvangen retourmail.
Stap 3: Betaal de verzendkosten en print het verzendlabel voor retournering.
Stap 4: Ga naar een PostNL locatie bij jou in de buurt (staat aangegeven in de MyParcel retourpagina) en lever het pakket in.